aandacht voor het moederschap

Zoek je veerkracht in je dagelijks leven?

Tussen inspanning en ontspanning zit evenwicht. Hoe meer evenwicht je hebt, des te meer veerkracht je bezit. Wanneer er meer inspanning is dan ontspanning ontstaat er stress en verdwijnt je veerkracht. Je kan dan niet zoveel meer hebben.

Kinderen opvoeden is vooral ook jezelf opvoeden. Voor jonge kinderen zijn hun opvoeder de rode draad in hun leven. Ze leren door af te kijken hoe jij als volwassenen met het leven omgaat. Dat maakt dat je als mens bewuster omgaat met de keuzes die je maakt, je maakt ze niet alleen voor jezelf. Doordat je moeder bent groei je ook als mens. Je kinderen zijn als spiegels, ze reflecteren de obstakels waar jij tegen aanloopt. Ze laten je de plekken zien waar nog meer aandacht voor mag maken door de vinger op de zere plek te leggen.

Ben je tegen je grenzen aan gelopen? Als gecertificeerd stresscoach  begeleid ik je op de weg naar jouw eigen antwoord. Er bestaat geen standaard oplossing. Door de tijd en de aandacht te nemen voor jouw pad vind je de weg naar je eigen wijsheid.

Die eigen wijsheid is het kompas waarop jij jouw keuzes maakt.  Daarvoor moet jij je bewust zijn van wat voor jou belangrijk is. Het is belangrijk om je te realiseren dat jij de vrije keus hebt om te besluiten hoe je de situatie ervaart.

Wat levert coaching je op?

-Het (her-) vinden van je veerktacht.

-Duidelijkheid over wat jij belangrijk vind.

-Vertrouwen in jezelf.

-Bewustwording wat jouw draagkracht is.

-Weten hoe stress werkt en wat jij zou kunnen doen om het te hanteren.

Ik bied een pakket aan van drie gesprekken van elk 1,5 uur voor 297,- euro (incl. BTW) omdat verandering niet in één keer gaat.

De coaching is in:

Centrum aan het Spaarne

Spaarne 112

2011 CM Haarlem

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn