Vertrouw op jouw wijsheid
zodat jij op eigen wijze moeder kunt zijn
 

Over Annet

Als volwassenen was ik mij er niet van bewust dat onbewuste herinneringen uit mijn kindertijd een rol zouden spelen in mijn dagelijks leven. Ik heb vaak stress ervaren zonder te begrijpen waar het vandaan kwam. 


Als jong kind was ik te klein om intense gebeurtenissen cognitief te kunnen verwerken en daarom parkeerde mijn lichaam die emoties totdat er een tijd zou komen dat ik ze wel zou kunnen verwerken.


Op trigger momenten kwamen die onverwacht omhoog en was de emotie heftiger dan paste bij de situatie. Uiteindelijk ging het er om dat ik die emoties onder ogen zag en de boodschap oppikte. Dat maakte dat ik mijn eigen wijsheid serieus begon te nemen.


Uiteindelijk weten we allemaal diep van binnen wat goed is voor ons. Daar kan geen wetenschap tegenop. Aan je lichaam voel je hoe je onbewuste reactie is. Het lichaam is een bibliotheek aan onverwerkte emoties.

Hoe jonger je bent, hoe meer de onbewuste herinneringen in beelden, geuren en kleuren zitten die je met je verstand niet begrijpt.


Wanneer je jouw emoties de weg laat wijzen naar onverwerkte ervaringen kun je de ballast je uit je verleden loslaten. 


De emoties die zomaar uit het niks opkomen geven je stress. Waar het mee begint is kijken naar wat je stress geeft om je daarna af te vragen: waarom geeft het je stress. Uiteindelijk kun je meer leven op jouw eigen wijze want je sleept niet meer je verleden met je mee.


Dat stress het beginpunt zou zijn van een tocht naar wie ik in wezen ben had ik nooit gedacht. Mijn zoektocht heeft mij laten zien dat ik mag vertrouwen op mijzelf. Ik heb alle antwoorden in mij wanneer ik luister naar de stilte van mijn hart.


Naast de opleiding voor stress coach heb ik veel geleerd van Anki Doeleman van Beweegkunst . Bij haar heb ik diversen jaartrainingen gevolgd over transparante communicatie.
Sinds maart 2021 volg ik een opleiding medische en psychosociale basiskennis zodat in de toekomst consulten (gedeeltelijk) worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.


Als je mij zou kennen dan:

* ...zou je weten dat Jonette Crowley  de schrijfster van "de Adelaar & de Condor" (een spirituele Indian Jones) deze opdracht aan mij meegaf:


"To Annet,        

You have many times been

a priestess of the light.

Remember it all now."

Jonette


* ... zou je weten dat ik dol ben op edelstenen. Als we door de stad lopen en mijn dochter ziet een winkel waar ze edelstenen verkopen dan neemt zij mij preventief bij de arm en zegt: "doorlopen, niet kijken, je hebt genoeg."


* ... zou je weten dat ik twee moestuinen heb. Beide geven niet zoveel oogst maar dat is ook niet het doel. Ik wil zien hoe een plant of vrucht zich ontwikkelt. Mijn doel is om met Moeder Aarde te communiceren en te danken voor alles wat ze ons geeft. Wij zijn haar kinderen. 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn