Moederschap gaat niet altijd vanzelf
... en dat hoeft ook niet
 

Voel jij je wel een een slechte moeder?

Heb je negatieve emoties sinds je moeder bent? Vraag jij je wel eens in af: "ben ik een goede moeder?"

In het moederschap kom je in korte tijd zoveel verschillende uitdagingen tegen dat het je te veel kan worden. De meeste moeders stoppen dat gevoel weg omdat ze het idee hebben dat die emoties er niet mogen zijn. Sociale media laat je het ideale plaatje zien van gelukkige moeders en blije kinderen. Er is geen plaats voor negatieve emoties naar je kind of je partner. Maar dat is niet de werkelijkheid!

Emoties, positieve en negatieve emoties, zijn een uitnodiging om te groeien.


Nieuw levensfase

Je bent als moeder in een nieuwe levensfase terecht gekomen en het moederschap daagt je uit om dichtbij jezelf te blijven. Tegelijkertijd is het dagelijks leven zo druk dat je weinig tijd hebt. Je hebt geen tijd om naar binnen te keren en jezelf de vraag te stellen wat je nodig hebt. Maar je hoeft het niet alleen te doen!


Sessie

Tijdens de gesprekken kom jij er achter wat jij nodig hebt om rust te vinden in je dagelijkse leven.

Na de gesprekken ervaar je:
-... meer rust in jezelf
-... heb je meer vertrouwen in het moederschap
-... voel je je positiever in het dagelijks leven.


Na dit traject zie je weer de stip op de horizon, heb je meer compassie met jezelf en voel je meer verbinding met je kind.

 

Omdat veranderingen niet in één gesprek gaan raad ik een traject aan van drie sessies € 227,-(incl. btw) Dat kon online of offline in Amsterdam of Haarlem. Als de coaching wordt betaald door de werkgever dan is traject van drie sessies €347,- (incl. btw).

Wil je liever een eenmalig gesprek voeren dan kan dat natuurlijk ook. Een losse sessie is € 94,- (incl. btw), wanneer die betaald wordt door de werkgever dan is een sessie € 127,- (incl. btw).


Heb je een vraag? Stel hem hier!
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn